Organizácia turnaja.
1. Program:
14 00 hod. – zraz účastníkov 14 50 hod. – ustrojenie mužstiev a fotografovanie
15 20 hod. – privítanie hostí a slávnostné zahájenie
15 30 hod. – prvý zápas
16 45 hod. – druhý zápas
17 00 hod. – guláš ( pre hráčov, sponzorov a organizátorov zdarma )
18 00 hod. – tretí zápas
19 15 hod. – vyhlásenie výsledkov a odovzdanie cien
19 30 hod. – spoločenské posedenie futbalistov a sponzorov spolu s rodinnými príslušníkmi pri ohnisku alebo v kolkárni
súťaž detí a dospelých s vylosovanými vstupenkami v priebehu prestávok
2. Propozície turnaja:
Turnaj prebieha systémom každý s každým medzi troma vekovo rozdelenými mužstvami podľa roku narodenia:1945 až 1974 – Papučkári,
1975 až 1987 – Rozkošnici,
1988 až 2014 – Zelenáči
Podmienky na možnosť štartu nie sú, tzn. hrať môže každý za mužstvo podľa veku
Podmienka: PRÍSŤ VČAS NA ZRAZ ÚČASTNÍKOV
Hlavná cena je súd piva
Vstupné je 1,- € nepovinné, avšak zakúpené vstupenky sú zlosovateľné s možnosťou výhry :
1. 0,7 l - vodka
2. 1 l - šampanské
3. 1 l - víno
Termín turnaja: 05.07.2015
3. Organizačný výbor:
Hnatko Ľubomír – výbor, vstupenky, otvorenie, vyhlásenie výsledkov, vypísanie pozvánok, pozvánky na brigádu (Strojlab, Gondor, Pavúk, Notár, ObFZ, Daňo Pavel) Lukačik Peter – interiér, spoločenské posedenie pri ohni, alebo v KD (organizácia), guláš – riad, sponzor
Dimun Pavel – úprava okolia ihriska a pokosenie ihriska, mužstvo Papučkarov, hlavnú cenu a pípu, (Markovič)Moroz – mužstvo Rozkošníkov
Pukač Michal – úprava okolia ihriska a pokosenie ihriska, plagát, rozhodcovia, spoločenské posedenie (poháre, stoly, obrusy, utierky, pur, žinku) (Kapraľ, Repčík, Komišak)
Galan Miroslav – interiér a spoločenské posedenie, ihrisko na turnaj vstupné, lístky na guľáš (Urbariat, Cepko M. ml.)
Kašuba Rastislav - úprava okolia ihriska a pokosenie ihriska, ozvučenie, fotografovanie, interiér, (Jacečko, Dura, MÚ)
Lopata Peter – úprava okolia ihriska a pokosenie ihriska, (mužstvo Zelenáčov)
Dimun Peter – v kolkárni - guláš (variť a vydať), ceny pre divákov, spoločenské posedenie pri ohni alebo v KD (párky na opekanie na rošte pre cca. 50 osôb, tzn. 20 dkg/osobu je 10 kg špekačiek, syr, zelenina), (Markovič Marián, DD SvN, Viťo Petrik - mäso na guľáš)
Bober Alexander – ceny a konferencier (umiestnenie a cena pre divákov, pre najmladšieho a najstaršieho hráča, pre deti), konferovanie ( VÚC-PSK, Primátor mesta )
Mulik Ladislav – chlieb, súťaž divákov, losovanie, priebeh a odovzdanie cien (pozvať noviny )